BLEPHACLEAN

sterilne krpice su namijenjene svakodnevnoj higijeni vjeđa i osjetljive kože te čišćenju vjeđa prije i poslije medicinskih zahvata na očima.

Posebna krpica koja je natopljena losionom nije tkana, ne otpušta niti po vjeđama i time ne opterećuje korisnika. Struktura krpice omogućuje korisniku da nježno i bezbolno očisti zahvaćenu vjeđu.

Zašto upotrebljavati Blephaclean?

 

Blephaclean sterilne krpice su losionom natopljene krpice spremne za svakodnevnu higijenu vjeđa i osjetljive kože.
S Blephaclean unaprijed pripremljenim krpicama za čišćenje, nježno ćete ukloniti sve nečistoće, izlučevine sluznice, sebum i sasušene iscjetke na rubovima vjeđa i trepavica. Blephaclean sterilne krpice ne nadražuju oči i ne oštećuju kapke a zbog jedinstvenog sastava njeguju i vlaže kožu. Hijaluronska kiselina, koja je prirodni hidratant za kožu, pridonosi tome. Regulacijski kompleks za smanjenje lučenja sebuma regulira njegovo stvaranje, a kombinacija s ekstraktom Centella Asiatica smiruje i obnavlja kožu.

 

BLEPHACLEAN ne sadrži parabene te je bez konzervansa. Uz to, sterilne krpice BLEPHACLEAN ne sadrže parfem i nisu masne, pa očišćeno područje nije potrebno ispirati vodom, a preporučaju se i korisnicima kontaktnih leća.

Što sadrži Blephaclean?

 

MICELNE STRUKTURE
– Rastapaju i nježno uklanjaju ostatke epitela, sebum i sekrecije spojnice vjeđa
– Miceli su neionske strukture, stoga ne nadražuju kožu

 

EKSTRAKT CENTELLE ASIATICE
– Potiče liječenje i regeneraciju tkiva

 

HIJALURONSKA KISLINA
– pruža optimalnu hidratizaciju kože
– poboljšava stanje kože

 

REGULACIJSKI KOMPLEKS ZA SMANJENO ISKLJUČIVANJE SEBUMA
– korenika iris florentine
– vitamin A
– cink za regulaciju lučenja sebuma
– svojstva čišćenja i hidratacije kompleksa prilagođena su osjetljivoj i oštećenoj koži

Zapamtite da je osnovna i najvažnija redovita dnevna higijena vjeđa, koja se odvija u tri koraka:

Higijena vjeđa i trepavica

Zatvorite oko koje želite očistiti i lagano pritisnite otvorenu krpicu na vjeđe i korijen trepavica. Pažljivo masirajte vjeđe malim kružnim pokretima. To će nježno ukloniti skorenost, sekrete ili kozmetiku.

Higijena rubova vjeđa

Da biste očistili rubove vjeđa, stanite ispred zrcala, pažljivo otvorite vjeđe, a zatim pažljivo masirajte rubove vjeđa krpicom smotanom u valjak. Novom, čistom krpicom ponovite postupak i na drugom oku.

Kako učinkovito riješiti problem suhih očiju

Thealoz Duo kapi sadrže jedinstvenu kombinaciju hijaluronske kiseline i trehaloze. Hijaluronska kiselina njeguje i vlaži, trehaloza štiti i obnavlja površinu očiju. Thealoz Duo kapi su hipotonične i time dodatno povoljno utječu na vlažnost vaših očiju.

Zdrava hrana za zdrave oči

Iako nam pravilna prehranu neće dati super noćni vid ili druge natprirodne sposobnosti, pravilna prehrana će osigurati zdravlje naših očiju i pridonijeti dobrom vidu.

Digitalno naprezanje očiju

U vrijeme kada jedva možemo izbjeći raznovrsne zaslone, digitalno naprezanje očiju postalo je ozbiljan zdravstveni problem i jedna od glavnih „nuspojava“ korištenja računala.

Oči i šminka

Žene, sigurno vam je poznat osjećaj kad se četkicom za maskaru slučajno ubodete u oko ili vjeđu? Iako bolan, ovaj „udarac“ je za oči zapravo najmanja opasnost.

Kada je vrijeme za pregled očiju

Redoviti oftalmološki pregled uvijek je dobra ideja, a zbog nekih uzroka potreban je i prijevremeni pregled.

Zaštitite oči u zrelim godinama

Ovaj put ćemo se posvetiti nekolicini češćih problema koji se pojavljuju očima prilikom starenja i ponuditi savjete kako održati oči zdravima i jakima.