THEALOZ DUO

Bez konzervansa

Kapi za suve oči Thealoz Duo su najbolje rešenje za sve koji imaju suve, nadražene i umorne oči. Sadrže jedinstvenu kombinaciju koja vlaži, štiti i obnavlja površinu suvog oka, pa stoga pružaju trenutno olakšanje koje traje ceo dan. Kapi za suve oči Thealoz Duo dolaze u inovativnoj višedoznoj bočici ABAK. Inovativna bočica ABAK omogućava da kapi Thealoz Duo ne sadrže štetne konzervanse.
Kapi Thealoz Duo su jednostavne i pogodne za upotrebu kako za mlađe tako i za starije osobe. Takođe su pogodne za korisnike kontaktnih sočiva.

 

Kako deluju kapi Thealoz Duo?

Kapi Thealoz Duo sadrže jedinstvenu kombinaciju hijaluronske kiseline i trehaloze. Hijaluronska kiselina neguje i vlaži oko, a trehaloza štiti i obnavlja površinu oka. Kapi Thealoz Duo su hipotonične i zato još povoljnije utiču na vlažnost vaših očiju.

 

Važno je da vaše kapi za suve oči deluju u svim tačkama „začaranog kruga suvog oka“. Samo na ovaj način mogu pružiti trenutno olakšanje i dugotrajnim dejstvom ublažiti simptome suvih očiju.

Pogledajmo kako kapi Thealoz Duo deluju u svim tačkama začaranog kruga suvog oka:
– smanjuju isparavanje suznog filma i stabilizuju ga;
– uspostavljaju osmotsku ravnotežu suza i ćelija;
– obnavljaju i štite od oštećenja ćelije na površini oka;
– štite ćelije na površini oka od isušivanja koje može dovesti do propadanja ćelija;
– smanjuju upalne procese na površini oka.

Kapi Thealoz Duo ne sadrže štetne konzervanse. Važno je znati da kapi sa konzervansima mogu dodatno pogoršati simptome suvog oka te oštetiti površinu vaših očiju.

Kada se primenjuju kapi Thealoz Duo?

Kako se primenjuju kapi Thealoz Duo?

Inovativna ABAK® bočica omogućava da kapi Thealoz Duo ne sadrže konzervanse, što prijatno deluje na površinu oka. Iz istog razloga kapi Thealoz Duo su kompatibilne sa svim vrstama kontaktnih sočiva. Praktična i korisniku prilagođena višedozna bočica ABAK sadrži 300 sterilnih kapi.

Kako učinkovito riješiti problem suhih očiju

Thealoz Duo kapi sadrže jedinstvenu kombinaciju hijaluronske kiseline i trehaloze. Hijaluronska kiselina njeguje i vlaži, trehaloza štiti i obnavlja površinu očiju. Thealoz Duo kapi su hipotonične i time dodatno povoljno utječu na vlažnost vaših očiju.

Zdrava hrana za zdrave oči

Iako nam pravilna prehranu neće dati super noćni vid ili druge natprirodne sposobnosti, pravilna prehrana će osigurati zdravlje naših očiju i pridonijeti dobrom vidu.

Digitalno naprezanje očiju

U vrijeme kada jedva možemo izbjeći raznovrsne zaslone, digitalno naprezanje očiju postalo je ozbiljan zdravstveni problem i jedna od glavnih „nuspojava“ korištenja računala.

Oči i šminka

Žene, sigurno vam je poznat osjećaj kad se četkicom za maskaru slučajno ubodete u oko ili vjeđu? Iako bolan, ovaj „udarac“ je za oči zapravo najmanja opasnost.

Kada je vrijeme za pregled očiju

Redoviti oftalmološki pregled uvijek je dobra ideja, a zbog nekih uzroka potreban je i prijevremeni pregled.

Zaštitite oči u zrelim godinama

Ovaj put ćemo se posvetiti nekolicini češćih problema koji se pojavljuju očima prilikom starenja i ponuditi savjete kako održati oči zdravima i jakima.