THEALOZ DUO

Bez konzervansa

Thealoz Duo kapi za suhe oči su najbolje rješenje za sve koji imaju suhe, nadražene i umorne oči. Sadrže jedinstvenu kombinaciju koja vlaži, štiti i obnavlja površinu suhog oka te pružaju brzo olakšanje koje traje cijeli dan. Thealoz Duo kapi za suhe oči nalaze se u inovativnoj višedoznoj ABAK bočici. ABAK bočica omogućava da Thealoz Duo kapi budu bez štetnih konzervansa.
Thealoz duo kapi su jednostavne za primjenu, zbog čega ih mogu koristiti i mlađi i stariji pacijenti. Također su prikladne za korisnike kontaktnih leća.

 

 

 

 

Kako djeluju Thealoz Duo kapi?

Thealoz Duo kapi sadrže jedinstvenu kombinaciju hijaluronske kiseline i trehaloze. Hijaluronska kiselina njeguje i vlaži, trehaloza štiti i obnavlja površinu očiju. Thealoz Duo kapi su hipotonične i time dodatno povoljno utječu na vlažnost vaših očiju.

 

Važno je da vaše kapi za suhe oči djeluju na svim točkama „začaranog kruga suhih očiju“. Samo tako mogu pružiti brzo olakšanje i dugotrajno ublažiti simptome suhih očiju.

Pogledajmo, kako Thealoz Duo kapi djeluju na svim poljima začaranog kruga suhih očiju:
– Smanjuju isparavanje suznog filma i stabiliziraju suzni film,
– uspostavljaju osmotsku ravnotežu suza i stanica,
– obnavljaju i štite stanice na površini oka od oštećenja,
– štite stanice na površini oka od isušivanja, koje može dovesti do uništenja stanica,
– smanjuju upalne procese na površini oka.

Thealoz Duo kapi ne sadrže štetne konzervanse. Važno je znati da kapi koje sadrže konzervanse mogu dodatno pogoršati simptome i znakove suhog oka te oštetiti površinu vaših očiju.

Kada koristiti Thealoz Duo kapi?

 

Kako upotrebljavati Thealoz Duo kapi?

Inovativna ABAK bočica omogućava Thealoz duo kapima da ne sadrže štetne konzervanse, što povoljno utječe na površinu oka. Iz istog razloga, Thealoz Duo kapi mogu se koristiti sa svim vrstama kontaktnih leća. Praktična, višedozna ABAK bočica sadrži 300 sterilnih kapi.

THEALOZ DUO GEL

S djelovanjem

Thealoz Duo gel za suhe oči je najbolje rješenje za sve koji imaju suhe, nadražene i umorne oči. Sadrži jedinstvenu kombinaciju koja vlaži, štiti i obnavlja površinu suhog oka. Sadrži posebnu tvar – karbomer koji mu omogućava produženo djelovanje. Zato Thealoz Duo Gel dugotrajno olakšava simptome suhog oka. Gel je dostupan u jednodoznim spremnicima i ne sadrži štetne konzervanse.
Thealoz Duo Gel je prikladan i za mlađe i za starije osobe. Posebno je pogodan za uporabu prije spavanja, pa se tako savršeno nadopunjuje s Thealoz Duo kapima.

Kako djeluje Thealoz Duo Gel?

Thealoz Duo Gel sadrži jedinstvenu kombinaciju hijaluronske kiseline, trehaloze i karbomera. Hijaluronska kiselina njeguje i vlaži, trehaloza štiti i obnavlja površinu očiju. Karbomer je u Thealoz Duo Gel dodan kako bi produžio njegovu učinkovitost. Tako dugotrajno ublažava simptome suhog oka. Thealoz Duo Gel je hipotoničan čime dodatno poboljšava vlažnost vaših očiju.

Pogledajmo kako Thealoz Duo Gel djeluje na svim poljima začaranog kruga suhih očiju:
– Smanjuju isparavanje suznog filma i stabilizira suzni film,
– uspostavlja osmotsku ravnotežu suza i stanica,
– obnavlja i štiti stanice na površini oka od oštećenja,
– štiti stanice na površini oka od isušivanja, koje može dovesti do propasti stanica,
– smanjuje upalne procese na površini oka.

Thealoz Duo Gel ne sadrži štetne znake. Važno je znati da gel koji sadrži konzervanse može dodatno pogoršati simptome suhog oka te oštetiti površinu vaših očiju.

Kada koristiti Thealoz Duo Gel?

 

Posebno je pogodan za uporabu prije spavanja, pa se tako savršeno nadopunjuje s Thealoz Duo kapima. U slučaju istovremene terepije s drugim kapima ili nakon operacije na očima zbog manje potrebe za kapanjem preporučljivo je koristiti gel za suhe oči.

 

 

 

Kako koristiti Thealoz Duo Gel?

Thealoz Duo Gel je dostupan u jednodoznim spremnicima i ne sadrži štetne konzervanse, što je posebno korisno za površinu očiju.
Jedno pakiranje Thealoz Duo Gela sadrži 30 jednodoznih spremnika. Korisnici kontaktnih leća moraju ukloniti leće ili ih koristiti 30 minuta nakon ukapavanja gela u oko.

HYABAK

Bez konzervansa

Hyabak kapi za suhe oči su inovativno rješenje za sve koji imaju suhe, nadražene i umorne oči. Sadrže hijaluronsku kiselinu koja vlaži i hrani površinu suhog oka i vraća osjećaj vlažnosti. Dodatak aktinokinola osigurava UVB zaštitu, zato su Hyabak kapi prikladne za korištenje ljeti i zimi kada je zračenja više. Hyabak kapi za suhe oči trenutno ublažavaju simptome suhog oka.
Hyabak kapi za suho oko pakirane su u inovativnu, višedoznu ABAK bočicu koja je prikladna za korištenje kod mlađih i starijih osoba. Ne sadrže štetne konzervanse, pa su prikladne i za korisnike kontaktnih leća.

Kako djeluje Hyabak?

 

Hyabak kapi za suhe oči sadrže inovativnu kombinaciju aktivnih sastojaka koji vlaže, njeguju i podmazuju oči te ih štite od UVB zraka. Hyabak kapi su hipotonične, čime dodatno povoljno utječu na vlažnost vaših očiju.

 

Hyabak kapi sadrže hijaluronsku kiselinu koja vlaži i podmazuje površinu oka te smanjuje isparavanje suznog filma. Kapi se dulje zadržavaju na površini oka čime pomažu u stabilizaciji suznog filma i omogućuju trenutno olakšanje simptoma.

 

Aktivan sastojak aktinokinol štiti od oksidacijskog oštećenja kojeg uzrokuju UVB zrake. Očna površina prekomjerno izložena UVB zračenju može pretrpjeti oksidacijsko oštećenje, oteći i pretjerano apsorbirati svjetlost. Zbog aktinokinola Hyabak kapi smanjuju oksidacijski stres potaknut slobodnim radikalima.

 

Hyabak kapi su hipotonične, pa se simptomi suhog oka ublažavaju tako da:

 

  • smanjuju isparavanje suznog filma,
  • uspostavljaju stabilan suzni film,
  • reguliraju osmotsku ravnotežu i
  • sprečavaju pojavu upale i oštećenja površine oka.

Kada koristiti Hyabak?

 

Koristite Hybak za hidratizaciju i zaštitu oka od osjećaja suhih ili umornih očiju zbog vanjskih čimbenika kao što su vjetar, dim, kontaminirani zrak, prašina, suhi zrak, klimatizirani zrak, putovanje zrakoplovom ili duži rad na računalu.
Ako koristite kontaktne leće, HYABAK možete staviti izravno na kontaktnu leću (bez potrebe za uklanjanjem leće iz oka) jer HYABAK kapi za oči ne sadrže konzervanse.

 

Hyabak kapi za suhe oči sadrže aktinokinol, koji štiti od UVB zraka, tako da su posebno prikladne za zaštitu tijekom ljeta. Ne smijemo zaboraviti na zaštitu u planinama ili na skijanju, jer su UVB zrake jače u višim područjima.

 

 

 

 

 

Kako korisititi Hyabak?

Inovativna i višedozna ABAK bočica omogućava da Hyabak kapi za suhe oči ne sadrže konzervanse. Zato se mogu koristiti sa svim vrstama kontaktnih leća. Odsutnost konzervansa također ima blagotvoran učinak na očno tkivo. Praktična višedozna bočica prilagođena korisnicima sadrži 150 sterilnih kapi. Hyabak kapi za suhe oči mogu se koristiti do 3 mjeseca nakon otvaranja.

 

 

 

 

 

Kako učinkovito riješiti problem suhih očiju

Thealoz Duo kapi sadrže jedinstvenu kombinaciju hijaluronske kiseline i trehaloze. Hijaluronska kiselina njeguje i vlaži, trehaloza štiti i obnavlja površinu očiju. Thealoz Duo kapi su hipotonične i time dodatno povoljno utječu na vlažnost vaših očiju.

Zdrava hrana za zdrave oči

Iako nam pravilna prehranu neće dati super noćni vid ili druge natprirodne sposobnosti, pravilna prehrana će osigurati zdravlje naših očiju i pridonijeti dobrom vidu.

Digitalno naprezanje očiju

U vrijeme kada jedva možemo izbjeći raznovrsne zaslone, digitalno naprezanje očiju postalo je ozbiljan zdravstveni problem i jedna od glavnih „nuspojava“ korištenja računala.

Oči i šminka

Žene, sigurno vam je poznat osjećaj kad se četkicom za maskaru slučajno ubodete u oko ili vjeđu? Iako bolan, ovaj „udarac“ je za oči zapravo najmanja opasnost.

Kada je vrijeme za pregled očiju

Redoviti oftalmološki pregled uvijek je dobra ideja, a zbog nekih uzroka potreban je i prijevremeni pregled.

Zaštitite oči u zrelim godinama

Ovaj put ćemo se posvetiti nekolicini češćih problema koji se pojavljuju očima prilikom starenja i ponuditi savjete kako održati oči zdravima i jakima.